Trustpilot

Design Jeres egne vielsesringe efter jeres ønsker 

 

Vielsesringe er et smykke, der symboliserer kærligheden mellem to mennesker, troskabet, ægteskabet og løftet om et evigt liv sammen. Et vigtigt smykke, der skal bæres hele livet.

Hos DinVielsesring.dk hjælper vi jer med at opfylde jeres drømme, hvis I har et specielt ønske til, hvordan jeres vielsesringe skal se ud. 
 

Vi har mulighed for at designe Jeres vielsesringe efter Jeres egne ønsker, dog kun i guldmaterialer, men i alle farver og kombinationer. 

Har I set en model i ønsker Jer, men ikke kan finde ringene andre steder, eller ønsker i ændringer i et af vores allerede færdige design, så send os en mail med beskrivelse samt eventuelle billeder, hvis I har det.
Lav gerne en tegning eller skriv på billedet hvis nødvendigt, for at give den mest præcise beskrivelse af jeres ønsker. 

Vi har også mulighed for at skabe et design af ringe helt fra bunden, hvis I har nogle helt specifikke krav til ringene.

 

 

For at kunne oplyse jer den rigtige pris, har vi behov for at kende jeres ønsker til karat og farve, tykkelse og bredde på ringene samt om i ønsker diamanter eller zirkonia i dameringen, hvis der skal sten i ringen.
Vi hjælper og vejleder jer selvfølgelig hele vejen igennem, også hvis i ikke selv er sikre på hvilke krav der skal være til f.eks. tykkelse.
Tykkelsen på ringene kan afhænge af f.eks. ønsket om størrelsen på sten i dameringen.
Nogle ønsker kraftige, robuste ringe, hvor imod andre ønsker en lettere og finere ring. Det samme gælder for bredden af ringen. 

Ved ønske om bestilling, opretter vi et link til Jer, hvorfra jeres ringe kan bestilles. 

 

Vi designer, fremstiller og leverer jeres ringe på ca. 3 uger.

Send jeres ønsker til info@dinvielsesring.dk