Trustpilot

Om os

Om DinVielsesring.dk

DinVielsesring.dk er en 100% dansk eget virksomhed med udsendelse af varer fra Danmark.

Vi bestræber os på at give alle kunder bedst mulige service og med mere end 18 års erfaring indenfor servicefaget, lover vi at yde vores bedste.

Vi står altid parat til at give en hjælpende hånd med bestillingen af vielsesringene, samt hvis der er nogen spørgsmål undervejs.
Et bryllup er en stor ting i livet, og vielsesringen skal forhåbentlig bæres evigt. Hvad enten man ønsker at bruge ringene til forlovelse eller vielse, kan vi garantere at kvaliteten er helt i top.

For os er det vigtigste ikke at sælge de dyreste ringe, men de rigtige ringe til Jer. 

 

Vielsesringe

Hvad enten det handler om bryllup eller forlovelse, er det et minde for livet. Ligeledes er ringene et minde, samt et personligt smykke man hver dag skal kigge på.
Hos DinVielsesring.dk handler det for os om, at have et bredt udvalg af ringe, i et prisleje hvor alle kan være med. 

Vi har inddelt vielsesringene i to kategorier - Vielsesringe under 5.000 kr. og Vielsesringe over 5.000 kr. 
Fælles for alle ringe er, at kvaliteten er i fineste kvalitet. Vi forhandler kun ringe, som er lavet af de dygtigste guldsmede, som kan deres håndværk og hvor materialet er i orden. Både materiale og sten har været igennem en omfattende kvalitetskontrol og vi kan garantere, at Jeres ringe er kvalitet vi vil stå indenfor. Alle ringe bliver specielt fremstillet til hver enkelt kunde efter Jeres ønsker hvad angår størrelse og gravering.

 

Hvorfor handle vielsesringe på nettet

I en hverdag, hvor både job, familie og hjem skal passes, er der ikke altid meget tid tilbage til fornøjelse, og selv om butikkernes åbningstider bliver længere og længere, er det ikke altid det nås alligevel.


I stedet for, kan I hos DinVielsesring få et meget større udvalg af forskellige ringe, samtidig med at I kan sidde hjemme i sofaen i ro og mag og vælge de helt rigtige ringe. I har mulighed for at kigge på ringene flere gange inden i bestemmer Jer, uden igen at skulle finde tid til at nå i butikken inden lukketid.

Desuden kan vi hos DinVielsesring.dk holde priserne nede, da vi ikke har dyr butiksleje og ingen dyre mellemled. 

Vi giver Jer den samme gode service, hvis ikke bedre, da vi ikke skal nå at betjene den næste kunde i køen, inden de utålmodigt forsvinder ud af døren.

Alle vores ringe er selvfølgelig både lødighedsstemplet, samt navnestemplet. 

Hos DinVielsesring.dk har I samme garanti som I har hos andre guldsmede, og I har stadig 2 års reklamationsret på fejl og mangler.

 

Priserne

Alle priser er som I ser på siden, den endelige pris.

Der kommer ingen ubehagelige overraskelser med ekstra pris for gravering, levering eller gaveæske, alt er inklusiv. Prisen i betaler for ringene, er den pris i ser ved det enkelte par.
Alle priser er pr. par leveret til døren.

 

Leveringstid

Da alle ringe bliver fremstillet specielt til hver enkelt kunde, er der en leveringstid på 2 - 5 uger, som vi selvfølgelig prøver at gøre så kort som mulig. Vi vil hellere være på den sikre side, og siger derfor altid, at der kan gå op til 5 uger. Bryllupper er meget sæsonpræget, og specielt højsæsonen i forår og sommer, skal man være ude i god tid med sin bestiling, for at være sikker. Skulle der opstå spontant bryllup, prøver vi også at klare den. Det er sket før, hvor det lykkes, så kontakt os endelig selvom tiden er knap. Vi gør alt hvad vi kan for at nå det.

 

Specielle Ønsker

Har I specielle ønsker til en ring, så kontakt os for muligheden, om dette kan lade sig gøre. Vi fremstiller ringe efter ønske, udfra enten billeder eller tegninger eller blot en tanke. 

 

Kundeservice

Al kommunikation foregår enten via mail eller over messenger på Facebook. Mailadressen er info@dinvielsesring.dk som besvares hurtigst muligt, alle uges 7 dage mellem kl. 8.00 - 22.00. Hvis I har spørgsmål til et specifikt produkt, så husk at have varenummeret klar, så kan vi bedst hjælpe Jer.

Ønsker I at blive ringet op er det dog også en mulighed. I sender blot en mail med et telefon nummer med ønsket om at blive kontaktet.

 

DinVielsesring er udelukkende webshop, og vi har derfor ingen fysisk adresse eller butik, hvor man kan møde personligt op.