Handelsbetingelser

   

 

Generelle oplysninger


Juridisk navn: TC Leit, DinVielsesring.dk

Adresse: Kornvænget 29 1.th (Bemærk ingen forretning på adressen), 2750 Ballerup

 

Tlf. +45 30 138 132


CVR-nr: 41048042
 

 

Web: www.dinvielsesring.dk


E-mailadresse: info@dinvielsesring.dk


Bankoplysninger: Nordea, Registreringsnummer 2277 - konto nummer: 6292464027, IBAN: DK37 2000 6292 4640 27, BIC: NDEADKKK

 

Alle priser er inkl. moms, gravering og levering - altså ingen skjulte ekstra udgifter

 

Alle ringe leveres i smuk ringæske og sendes i forsvarlig indpakning

 


Bestilling

 

Kunden kan afgive sin ordre på to forskellige måder

 

1. ved bestilling gennem webshoppens indkøbskurv

 

2. ved bestilling på email info@dinvielsesring.dk

 

Bemærk at ordren først er endelig gennemført og ringene påbegyndes fremstilling så snart betaling er modtaget. Herefter kan ordren ikke annulleres.

 


Betaling

 

DinVielsesring.dk modtager følgende betaling: Dankort, Visa, Mastercard, bankoverførelse, mobilepay samt viabill delbetaling.
For betingelser med betaling igennem Viabill henvises til
https://viabill.io/forretningsbetingelser/

 

Ordren er først endelig når betaling er gennemført. Ved betaling med kort, hæves beløbet på dit kort, når ordren sættes i gang, da ringene specielfremstilles. 

 

Der tages ikke betalingsgebyr


Levering og forsendelsespriser

 

Alle varer sendes med PostNord og sendes til egen valgt pakkeshop. Fra forsendelsen forlader DinVielsesring.dk, går der som regel 1-3 hverdage før den er hos kunden

 

Ringene er selvfølgelig forsikret under hele forsendelsen.

 

Afhentes ringene ikke i pakkeshoppen indenfor given frist, kan de kun fremsendes igen efter pålagt fragtgebyr på pt. 60,00 kr. er betalt.


Alle forsendelser til Danmark sendes fragtfrit. Uden for Danmark sendes efter PostNords gældende takster og her betaler kunden leveringsprisen. Kontakt os for pris ved leveringen udenfor Danmark.

 

Leveringstiden på vielsesringe er 2 - 5 uger efter betaling er modtaget. Skulle leveringstiden mod forventning overstige de 5 uger, vil kunden altid blive kontaktet om ny forventet leveringstid.


I højsæsonen maj - september, anbefales at man bestiller sine ringe i god tid, da vi kan have ekstra travlt i denne periode.
 

DinVielsesring.dk er ikke ansvarlig for forsinkelser, ej heller ved forsendelser, og ordren kan ikke annulleres grundet forsinkelser.

 


Fortrydelsesret

 

Alle vielsesringe er en bestillingsvare, og fremstilles specielt til hver enkelt kunde. Vi ligger ikke inde med ringene som lagervarer.

 

Fortrydelsesretten ophører derfor, når fremstillingen af ringene begynder. Fremstilling af ringene påbegyndes umiddelbart efter ordren er indgivet og en ordrebekræftelse er afsendt. Dette betragtes af kunden som accepteret, når vores handelsbetingelser er godkendt ved køb.

 

Varer der er specialtilrettet i størrelse, eller med navne og gravering, er ikke omfattet af returret jf. Forbrugeraftaleloven § 18. stk. 4. nr. 2:


 "Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb."

 

 

Link: https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=160666#Kap4

 

 

Reklamationsret

 

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine

 

fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Endvidere skal vielsesringe altid returneres som forsikret eller rekommanderet brev.   
 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Endvidere skal vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen. 

 

Bemærk at reklamationsretten ikke omfatter slidtage, forgyldning samt tab af sten.

 

Forkert bestilt ringstørrelse er ikke reklamation, da det er kundens eget ansvar at bestille korrekt størrelse. DinVielsesring.dk er ikke ansvarlig for dette og forkert bestilt størrelse kan derfor ikke ombyttes uden gebyr


 Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 Persondatapolitik

 

På websiden benyttes cookies, log statistik og trafikanalyse af brugerne på websiden.

 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:


Navn

 

Adresse

 

Telefon nummer 

 

E-mailadresse.
 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos DinVielsesring.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
  
Som registreret hos DinVielsesring.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@dinvielsesring.dk

 Klageadgang

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail info@dinvielsesring.dk .
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -
http://ec.europa.eu/odr

 

Der tages forbehold for trykfejl, udgået modeller, prisstigninger samt forkert oplyste priser. I sådanne tilfælde vil en ordrebekræftelse ikke være bindende og kunden vil blive kontaktet hurtigst muligt.
 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 2020