Inspiration til Jeres vielsesringe

Oprettet d.

Inspiration til Jeres vielsesringe

Hvad enten I vælger at bruge ringene som vielsesringe eller forlovelsesringe, er det et smykke, der skal bæres i mange år. Når datoen er sat og ringene skal findes, er der måske mange overvejelser, der skal gøres, såsom materiale, pris og holdbarhed på ringene. 
Hos DinVielsesring.dk har vi et stort udvalg af vielsesringe i alle materialer, priser og designs. 


Vi har her valgt at sætte fokus på nogle af vores topsælgere indenfor vielsesringe i den billige prisklasse, fremhæve nogle vielsesringe fra mellem prisklassen, samt sætte fokus på nogle af de mere eksklusive ringe. Kort sagt, lidt inspiration til Jeres måske kommende ringe. 


For at læse mere om de forskellige materialer, anbefaler vi at læse denne artikel.

 

 

 

VIELSESRINGE MA-ES33

Disse smukke vielsesringe er lavet i rustfri stål med en rosaguld belæning. Overfladen er delvis matteret og blank, og virkelig smukke. Ringene har en bredde på 5 mm og en tykkelse på 1,8 mm. I dameringen sidder stenene hele vejen rundt og danner en smuk krans af zirkonia. Prisen på ringene er 1.600,- kr. inkl. gravering og forsendelse. 

 

 

 

VIELSESRINGE MA-ES24

Smukke vielsesringe med et helt unikt udseende. De seneste par år er det blevet mere og mere populært med sorte vielsesringe. Specielt carbon er et populært materiale til vielsesringe. Her er cabonen kombineret med rustfri stål med en guldbelægning. I dameringen er isat 5 funklende zirkonia, som lige gør ringen ekstra feminin kombineret med et lidt råt look. 
Bredden på ringene er 6 mm og har en tykkelse på 2,1 mm. Ringene har en pris på 1.600,- kr. inkl. gravering og forsendelse.
 

 

 

VIELSESRINGE MA-TI25

Vielsesringe i titanium med rosaguld belægning, som har et fint og enkelt udtryk, samtidig med at være en anelse mere elegante. 
I dameringen er isat 3 smukke zirkonia. Den ene side af ringen er mat, den anden poleret, hvilket giver ringene er flot og elegant udseende. Den rosaguld belægning fremhæves på indersiden af ringene, samt i en fin kant yderst på ringene. Vielsesringene i titanium er utrolig hårdt materiale, som kan holde til lidt af hvert. Vielsesringene her har en bredde på 6,5 mm og en tykkelse på 1,7 mm og koster 1.200,- kr. inkl. gravering og forsendelse.
 

 

 

VIELSESRINGE MS-AB3930

Her et par smukke vielsesringe i sort carbon med et bånd af lys rosaguld titanium i midten af ringen. I dameringen er isat 3 smukke diamanter med en samlet størrelse på 0,015 ct. Ringene er meget lette. carbon, som er næsten vægtløs og titanium, som også er utrolig let materiale. Ringene har en rigtig god pasform og er meget behagelige at have på. 
Ringene har en bredde på 6 mm og koster 2.800,- kr. inkl. gravering og forsendelse. 

 

 

VIELSESRINGE AF2838G

En klassisk guldring med en diamant på 0,02 ct. i dameringen, dog med lidt ekstra detaljer i form af en smuk poleret rille i ringene, der bryder den matte overflade. Ringene er nok noget af det mest klassiske indenfor vielsesringe, som mange ønsker. Et smukt og tidsløst elegant design, som symboliserer kærligheden mellem to mennesker. Ringene her er lavet i 8 karat guld, men kan også laves i 14 karat og 18 karat guld. Ringene kan laves i flere forskellige kombinationer. Hvad enten man er til  en enkelt farve eller om man ønsker at kombinere guldets farver, f.eks. guld med en hvidgulds rille eller omvendt. Ringene har en bredde på 4 mm og en tykkelse på 1,4 mm og koster 5.000,- kr. inkl. gravering og forsendelse. 
 

 

 

VIELSESRINGE TT52517

Vielsesringe i titanium og carbon i et råt og flot look. Overfladen har den markante carbon struktur, som giver det rå look på ringene. i dameringen er isat 2 diamanter på 0,02 ct. Med en god bredde på hele 8 mm er det vielsesringe som fylder godt på fingeren. Tykkelsen på ringene er 2,4 mm, men til trods for bredde og tykkelse, er ringene utrolig lette og behagelige at have på. 
Prisen på ringene er 5.500,- kr. 

 

 

VIELSESRINGE RA-1104906

Smukke vielsesringe fra vores eksklusive kollektion, Love Me Forever. Ringene er her vist i 8 karat rosaguld med 10 diamanter på ialt 0,05 ct. i dameringen. De seneste par år den er smukke, varme rosaguld blevet utrolig populær, og det ses tydeligt hvorfor. Herreringen er en smule breddere end dameringen, og måler 4,5 mm i bredden mod dameringen på 4 mm. Tykkelsen på ringene er 1,3 mm. Ringene kan efter ønske også laves i 14 karat eller 18 karat, samt i guld eller hvidguld. Prisen for disse smukke vielsesringe ligger på 7.500,- kr. for begge ringe inkl. gravering og forsendelse. 

 

 

VIELSESRINGE TT52602

En meget smuk kombination af titanium og 18 karat rødguld, her fra vores Romance kollektion, samlet til et sæt elegante og unikke vielsesringe. Ringene har en fin fordybning med den smukkeste rødguld rille. I dameringen er her isat 5 diamanter med en samlet størrelse på 0,05 ct. Bredden på ringene er 4,5 mm og har en tykkelse på 1,8 mm. Prisen for dette sæt vielsesringe er 9.100,- kr.

 

 

VIELSESRINGE JA-S129

Vielsesringe som både er klassiske og elegante, men som lige har en lille smule ekstra, udover den helt almindelige klassiske udstråling. Vielsesringene her er vist i 8 karat guld og hvidguld med diamanter i dameringen på samlet 0,15 ct. Ringene har en bredde på 5,5 mm og en tykkelse på 1,6 mm. Prisen for dette sæt vielsesringe er 12.600,- kr. inkl. gravering og forsendelse. Smukke ringe med en flot udstråling. 

 

 

VIELSESRINGE JA-S319

Vielsesringe, her vist i 8 karat rosaguld, hvor der specielt skal lægges mærke til dameringen. Denne overdådigt, smukke vielsesring, fyldt med diamanter har en karat på hele 0,43 ct. Herreringen er mere enkelt og klassisk, men samtidig har ringene en smuk overflade. Vielsesringene her har en bredde på 5,5 mm og en tykkelse på 2,2 mm. Prisen på ringene er 16.200,- kr. pr. par inkl. gravering og forsendelse. Ringene kan laves i 8 karat, 14 karat eller 18 karat i både almindelig guld, hvidguld, rødguld og rosaguld. 

 

 

VIELSESRINGE JA-S269

Det sidste par vielsesringe, vi her har valgt at fremhæve, er dette sæt eksklusive vielsesringe, hvor dameringen har diamanter isat på hele 0,88 ct. Ringene er her vist i 8 karat rosaguld og hvidguld og har en bredde på 6,0 mm. En sæt smukke og overdådige vielsesringe, hvor herreringen stadig har et klassisk look, men dameringen absolut henvender sig til kvinden, der elsker diamanter. Prisen er for dette smukke sæt 32.200,- kr. og kan laves både i 8 karat, 14 karat og 18 karat guld i alle kombinationer af guld. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar